Javna rasprava

Grad Županja, kao nositelj projekta, provodi Projekt razvoja širokopojasnog pristupa na području Gradova Županje i Otoka te Općina Babina Greda, Bošnjaci, Cerna, Drenovci, Gradište, Gunja, Nijemci, Štitar i Vrbanja. Projektom se planira implementacija suvremene nepokretne pristupne elektroničke komunikacijske mreže, koja će osigurati infrastrukturne preduvjete za održivi dugoročni društveni i gospodarski razvitak područja projekta. Planirano je da se projekt sufinancira bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Projekt se provodi unutar Okvirnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP, NN 68/2016). Grad Županja, u skladu sa strukturnim pravilima ONP-a, pokreće javnu raspravu projekta. Javna rasprava traje od 08.06. – 08.07.2022. 

Molimo operatore i druge zainteresirane strane da sve tražene informacije, očitovanja i podatke dostave najkasnije do 08.07.2022. u 15:00  sati na adresu elektroničke pošte gradonacelnik@zupanja.hr.

Skip to content