Prilagođen način pružanja usluga od strane djelatnica na projektu

Grad Županja obavještava krajnje korisnike Programa zapošljavanja žena Grad Županja 2, kako će se sukladno propisanim epidemiološkim mjerama provoditi prilagođen način pružanja usluga od strane djelatnica na projektu.

Zbog suzbijanja daljnjeg širenja epidemije, donesena odluka odnosi se na aktivnosti u vidu obilaženja svojih korisnika kako bi dostavili hranu i lijekove, pritom koristeći zaštitne maske i rukavice kao oblik osobne zaštite. Kontakt sa svojim korisnicima održavat će se putem telefona, dok će se bliži kontakt s krajnjim korisnicima svest na minimum u svrhu maksimalne zaštite najranjivijih skupina.

Za početak, prilagođen način rada trajat će od 9.studenog do 31. siječnja 2021., a daljnja organizacija ovisit će o trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Ovim putem, mole se svi korisnici na razumijevanje i odgovorno ponašanje.

U slučaju nejasnoća i za više informacija možete nazvati na 032/830-486 ili kontaktirati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.