Plan razvoja grada Županje za razdoblje 2022.-2027. godine - Anketa \ Upitnik

Poštovane sugrađanke i sugrađani, 

U tijeku je izrada Plana razvoja grada Županje za razdoblje 2022.-2027. godine. Plan razvoja grada je strateški dokument od ključne važnosti za Županju koji će biti temelj svih budućih planiranih aktivnosti, projekata i programa. Plan razvoja definira, kroz misiju i viziju, strateške ciljeva razvoja grada koji će odrediti budući smjer razvoja Županje.

Upravo zbog iznimnog značaja ovog dokumenta, Grad Županja poziva sve sugrađanke i sugrađane, poduzetnike, predstavnike javnog sektora i sve ostale dionike da se aktivno uključe u kreiranje budućeg Plana razvoja Županje.

Svoj doprinos kreiranju Plana razvoja grada Županje možete ostvariti izražavanjem svojih potreba, interesa, mišljenja i preporuka popunjavanjem anketnog upitnika koji se nalazi na službenoj internetskoj stranici Grada.

Uz anketni upitnik za građane postavljen na internetskoj stranici, poduzetnici i predstavnici civilnog sektora bit će izravno kontaktirani za izražavanje specifičnosti vezanih uz njihovo poslovanje i djelovanje.

Kako bi ovaj dokument bio što kvalitetniji od iznimne je važnosti da svi zainteresirani izdvoje nekoliko minuta te ispune anketni upitnik.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVh6ZSne0BrlVmJCiq8I_HwpcDbfRtPW5hcUX8jw6pbLbdnQ/viewform

Zahvaljujemo na suradnji

Grad Županja