Šimunovo u dvorani Mladost u Županji

Nakon nekoliko koncerata u dvorani Lisinski u Zagrebu i u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, Šima Jovanovac, ove godine svoj imenadan, sv. Šimuna, obilježava u Županji, i to

28. listopada, u dvorani Mladost, s početkom u 19:30.

Odluke o visini stipendija

PROGLAŠENJE PRIRODNE NEPOGODE - SUŠA

Župan Vukovarsko – srijemske županije donio je dana 21. rujna 2021. godine Odluku o proglašenju prirodne nepogode suše na području općine Babina Greda, općine Drenovci, Općine Vrbanja, općine Privlaka i grada Županje.

Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda za područje grada Županje poziva poljoprivredne sa područja katastarske općine Županja na čijoj imovini je nastala šteta od prirodne nepogode – suše, da prijave štetu u pisanom obliku na propisanom obrascu.

Poljoprivredni proizvođači mogu prijaviti štetu u Gradskoj upravi, J. J. Strossmayera 1, svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati, zaključno s danom 29. rujna 2021. godine. Obrazac za prijavu štete može se preuzeti i na web stranici Grada Županja.

Pri prijavi štete poljoprivredni proizvođači dužni su predati i presliku Zahtjeva za potporu za 2021. godinu sa prijavom površina.

 

 • Prirodne nepogode prijava štete
 • OBAVIJEST

  Grad Županja poziva roditelje/udomitelje učenika upisanih u srednje škole izvan mjesta prebivališta koji su predali zahtjev za isplatu novčane pomoći za kupovinu školskog pribora, da potvrde o upisu za školsku godinu 2021/2022dostave u Gradsku službu Grada Županja, J.J.Strossmayera 1, Županja – soba br. 11. osobno, poštom ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 4. listopada 2021. godine.

                                                                                                            Grad Županja

  O B A V I J E S T

  Grad Županja, temeljem Odluke o sufinanciranju prijevoza učenika i studenata–putnika, sufinancira prijevoz učenika srednjih škola u iznosu od 100%, a studenta-putnika sa područja grada Županja koji se školuju na području Vukovarsko-srijemske županije, u iznosu od 33% mjesečne karte za školsku godinu 2021/22., kod prijevoznika: Čazmatrans Vukovar i Polet Vinkovci.

  Obavještavaju se učenici srednjih škola te studenti - putnici s područja Županje da sufinancirane mjesečne karte mogu izvaditi kod prijevoznika Čazmatrans Vukovar i Polet Vinkovci uz predočenje Potvrde o upisu u školsku godinu 2021/22. i jedne slike“

  U Županji, 08. rujna 2021. godine.

  GRAD ŽUPANJA